Vandra i Bauers trolska skog

Här kliver du rakt in i konstnärens John Bauers sagolika teckningar med mossbeklädda stenar och som med fantasin hjälp får stenar att likna troll och dimman bli till ett hav av dansande älvor. Våra vandringspaket bygger på att du på egen hand utforskar Bauers trolska skog i Bunn utanför Jönköping och för att underlätta har vi packat en ryggsäck åt dig med allt du behöver. Du kan vara ute över dagen, bo och äta gott på Bauergården, följa delar av den välkända John Bauer-leden eller vandra fritt på snirkliga stigar och sagolika skogsvägar.

Vandringspaket heldag

Vandringspaketet för dig som inte har all vandringsutrustning eller som helt enkelt vill göra det lite smidigt för dig.

Du hämtar en färdigpackad ryggsäck med allt som krävs för en heldags vandring och ger dig sen ut och njuter av Bauers trolska skog. Kartor och förslag på rutter ingår.

Vandringspaket med övernattning

Vandringspaketet All Inclusive är för dig som vill sätta lite extra guldkant på vandringen. Du hämtar en färdigpackad ryggsäck med allt som krävs för en heldags vandring och avslutar dagen med bastu och tvårättersmeny på Bauergården. Efter en god natts sömn i en av hotellets sköna sängar väntar en frukostbuffé.

Detta ingår

När ni bokar en vandring med oss ingår en fullpackad ryggsäck med det ni behöver för en heldags vandring.

Bak på säcken hänger ett fårskinn från en lokal uppfödare. Värmer gott vid pauser där ni njuter av varm mat som ni värmt själva.

Vi packar ryggsäcken åt er, ni använder den över dagen och vi tar hand om allt efter.