Våra upplevelser

Njuta av naturen kan man göra på många sätt. Vill du paddla kajak, vandra eller kanske utmana dina vänner genom att prova på multisport? Hos oss kan du hyra utrustning och vi följer gärna med och guidar på turen.

Kajakpaddling i kanalen mellan Ören och Bunn

Paddla kajak

Njut av lugnet på sjön i en kajak! Våra kajaker är både stabila och lättpaddlade och vi lämnar och hämtar dem på överenskommen plats. Har ni aldrig paddlat innan instruerar vi gärna i grunderna eller följer med under hela turen och visar våra bästa smultronställen.

Löpare på Bauerleden

Vandringspaket

Skogen runt vår arena är minst sagt trolsk. Här kan du ta dig an korta eller långa vandringar, utmanande eller mer njutningsfulla. I vårt vandringspaket får du med en ryggsäck med stormkök, mat, kaffe och annat som gör vandringen enkel. Ni går över dagen eller övernattar i vindskydd, tält eller på Bauergården i Bunn.

DCIM100MEDIADJI_0195.JPG

Bauerkampen

Utmana familjen, kompisarna eller kollegorna genom att prova på multisport i Bauerkampen. I lag om 2-4 personer tävlar ni på en orienteringsbana över stock och sten till fots, cykel och kanot/kajak. Vinner gör det lag som hittar alla kontroller först!