Bauer Activities

Vi vill med Bauer Activities erbjuda naturnära upplevelser för alla.

Våra lopp riktar sig till alla från nybörjare till svenska eliten.

Våra läger är anpassade för att alla ska kunna delta och få inspiration och lära av varandra

Våra aktiviteter ska ge en upplevelse där livskvalitet står i centrum

När du deltar i något av Bauer Activities Lopp, Läger eller Aktivitet får du alltid utmana dig men alltid med glädje och upplevelse!

Vår arena

Den lilla idyllen Bunn mellan Huskvarna och Gränna, det är där vi finns.

Runt omkring Bunn finns sjöar, skogar, stigar, vägar. Allt passar perfekt till det vi älskar mest av allt. Rörelse i naturen med fokus på upplevelser och utmaningar.

Genom Bunn passerar John Bauer-leden och här ligger även Bauergården Gästgiveri & Konferens där vi ofta arrangerar våra lopp och läger.

 

Fredrik Ljunggren

Här är vår drivkraft!

Fredrik sadlade om från säljare inom IT-branschen. Han utbildade sig till PT inom konditionsidrott under 2020 och är sedan april 2021 entreprenör på heltid.

Med ett ständigt driv och nya idéer utvecklar Fredrik Bauer Activities till ett hållbart företag med upplevelser som fokus och naturen som arena.

Vill du veta med om Fredrik gör du det på www.fredrikljunggren.se

John Bauer

Varför Bauer framför våra lopp?

Jo, konstnären John Bauer hade sitt sommarhus vid Bunnsjöarna. Det var här han fick sin inspiration till sina trolska tavlor. 

Det är i dessa omgivningar ni rör er när ni medverkar i något av våra aktiviteter. Har ni tur kanske ni ser Tuvstarr eller någon av de andra väsen som John Bauer målade.