Swimrun Safari

Sjöarna Bunn och Vättern och dess kuperade omgivningar är som gjorda för swimrun. Under helgen tränar vi tillsammans, delar erfarenheter, bor och äter gott ­– mitt i arenan.

Våra ledare har lång erfarenhet av swimrun och ger både dig som nybörjare och erfaren atlet individuell coachning och träningstips.

Swimrunläger i trolsk natur

Under träningslägret kommer du att få uppleva den bästa swimrun som Jönköping erbjuder.

På lördagen beger vi oss till Äppeldalen för en havsliknande simning i kristallklara Vättern, löpning upp- och nedför äppelodlingarnas slänter och längs med dalgångens böljande landskap.

På söndag stannar vi hemma i Bunn och springer på snirkliga stigar genom tät och trolsk skog, simmar i flera sjöar där vi använder öarna som naturliga vilopauser och höjdpunkten här är den sagolika sträckan i kanalen som binder öarna samman.

Erfarna och engagerade ledare

Helgen leds av tävlingsledaren för Bauer Swimrun Fredrik Ljunggren. Fredrik är också certifierad personlig tränare inom konditionsidrott och diplomerad löpteknikcoach och kommer tillsammans med ett team av erfarna ledare att coacha, peppa och inspirera.

Vi tränar tillsammans och du kommer under passens gång få personlig feedback och tips utifrån dina förutsättningar och uppsatta mål.

Det är får du

Logi

Vi bor och äter gott på Bauergården Gästgiveri & Konferens i Bunn, mitt i arenan.

Här finns ett enklare utomhusgym, möjlighet att tvätta kläder och vi har tillgång till hotellets bastu nere vid sjön under hela helgen.

För den som vill träna på egen hand finns uppmärkta leder för både löpning och cykling.

Anmälan till Swimrun Safari 2023

Datum för Swimrun Safari 2023, pris och övrig information kommer inom kort. Vill du inte missa när så följ oss gärna på Facebook och Instagram eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Sagt om Swimrun Safari

"En fantastisk träningshelg med likasinnade, peppande och härliga människor. Ledare som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Vacker natur och super god mat!"
Deltagare 2022
"Trevligt och välkomnande klimat. Så roligt att vi på många olika nivåer ändå kunde träna tillsammans och ha trevligt tillsammans. Jag ville inte att helgen skulle ta slut :)"
Deltagare 2022
"Big Day Weekend - perfekt tillfälle att slipa på detaljerna, få upp motivationen och träffa andra likasinnade med passion för träning och triathlon. Fullspäckad helg med mycket träning - fokus på tävling om man så ville - blandat med teori, trevliga människor, mycket skratt och god mat. Bauer Activities lyckades fånga mitt intresse hela helgen - något som få lyckas med."
Deltagare 2022

Vill du veta mer?