Swimrun Safari

Bunn och Vättern med dess omgivningar inbjuder till fantastisk Swimrun.

På vårt Swimrunsafari får du ta del av de bästa delarna av våra sjöar. Vi kommer att visa er smultronställe som ingen annan hittar.

Swimrun Safari

På denna helg kommer du att få uppleva den bästa swimrun som Vätterbygden erbjuder.

Under lördagen tar vi oss an Äppeldalen och en exklusiv swimrun som inkluderar kristallklara Vättern, löpning genom äppelodlingar och  ett öppet lantbrukslandskap

 

På söndag är det dags för Bauerskogarna där vi springer på stigar genom tät och trolsk skog, vi simmar i insjöarna och använder öarna som små vilopauser mellan sim. 

Den här helgen kommer du inte glömma i första taget!

Vad kan du förvänta dig

En makalös helg fullspäckad med Swimrun, tekniksnack och massvis med inspiration.

Våra ledare har lång erfarenhet av swimrun och kan komma med mycket tips om du är nybörjare. Är du mer inbiten swimrunner kommer du att kunna utmana dig  på mer än ett sätt.

Boende

Ni bor på Bauergården Gästgiveri & Konferens i Bunn.

Alla måltider äter ni på hotellet och vi har närhet till alla aktiviteter.

Ni har tillgång till hotellets bastu och övriga faciliteter hela helgen.

Datum, pris och övrig information kommer inom kort

Sagt om Swimrun Safari

"En fantastisk träningshelg med likasinnade, peppande och härliga människor. Ledare som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Vacker natur och super god mat!"
Deltagare 2022
"Trevligt och välkomnande klimat. Så roligt att vi på många olika nivåer ändå kunde träna tillsammans och ha trevligt tillsammans. Jag ville inte att helgen skulle ta slut :)"
Deltagare 2022
"Big Day Weekend - perfekt tillfälle att slipa på detaljerna, få upp motivationen och träffa andra likasinnade med passion för träning och triathlon. Fullspäckad helg med mycket träning - fokus på tävling om man så ville - blandat med teori, trevliga människor, mycket skratt och god mat. Bauer Activities lyckades fånga mitt intresse hela helgen - något som få lyckas med."
Deltagare 2022

Vill du veta mer?