Bauer Triathlon i Jönköping

15 juni 2024

Världens vackraste triathlonbana”
 

I alla fall enligt våra tidigare deltagare. Och det är de enastående vyerna och den vänskapliga atmosfären som kännetecknar Bauer Triathlon med arena strax utanför Jönköping. Vare sig du aldrig genomfört ett triathlon tidigare eller är en erfaren triathlet kommer loppet bli en oförglömlig upplevelse.

Vi erbjuder två distanser, medeldistans eller sprint.

START PM

Nyhet!

Bauer Triathlon 2024 kommer att ingå i den Svenska Triathloncupen. 

På sprintdistansen öppnar vi upp för ungdom och junior att samla poäng till totalcupen och på Medeldistans är det seniorerna som samlar poäng.

I år kommer vi inte att ha Age-group och således inte poäng till Master total.

Läs mer om Svenska Triathloncupen HÄR

 

Vilken distans väljer DU?

031a2041_jl_lowres

Bauer Triathlon Medeldistans

En triathlontävling över medeldistans och loppet för dig som sätter upplevelsen lika högt som utmaningen. Banan med sina 1900m simning, 90 km cykling och 21 km löpning är lika krävande som vacker.

_dsc5486

Bauer Triathlon Sprint

2023 introducerar vi ytterligare en distans på Bauer Triathlon. Nu har du som vill prova på triathlon möjlighet att göra det på delar av vår vackra bana. Bauer Triathlon SPRINT mäter 400 m, 20 km och 5 km.

Partners

Sagt om Bauer Triathlon

Stort Tack för en heroisk insats av dig och jag är grymt imponerad av hur bra o smärtfritt allting fungerade, superbra genomtänkt och arrangerat. Nästa år ska jag stanna kvar efter racet o bo över en natt o bara njuta av platsen 😍
Deltagare 2020
Överlag en av de bästa tävlingarna jag deltagit i. Tuff bana, bra funktionärer men framförallt en otroligt bra stämning mellan alla på plats! Det märktes att alla var riktigt glada för att äntligen få tävla igen, tack för ett riktigt bra lopp!
Deltagare 2021
Fantastiskt välarrangerat lopp med familjär känsla. Vi ses 2023!
Deltagare 2022