Träningsläger

För klubben, kompisarna eller kollegorna

Trött på att planera, reka sträckor och boka boende?

Vi har flera färdigpaketerade läger inom triathlon, swimrun och traillöpning.

I alla läger ingår teknikträning, inspirationspass, mat, boende och vi anpassar träning och upplägg utifrån era förutsättningar och önskemål.

Träningsläger Triathlon

Triathlon 2-dagars

Lägret för er som inte kan vara borta under vardagar. Ett intensivt helgläger där vi hinner med alla grenar inom triathlon utan att slita för mycket på kroppen. Passar främst er som satsar på sprint eller olympisk distans.

Triathlon 3-dagars

Det går aldrig träna för lite på växlingar! Lägret pågår fredag-söndag och fokuserar på distans och växlingar med inslag av teknikträning. Passar alla som tränar triathlon och även er som är nybörjare eller vill prova på.

Triathlon 4-dagars

Nu snackar vi träningsläger! En långhelg med ett enda mål: att få in så mycket träning som möjligt. Vi tränar både intervall och distans, växlingar och teknik inom respektive gren. Passar alla med bra grundkondition och styrka.

Träningsläger Swimrun

Swimrun 2-dagars

Ett helgläger med fokus på teknik och fart. Vi kommer träna simteknik i bassäng och fokusera på intervaller för att bli snabbare löpare. På söndagen knyter vi ihop söcken och kör några av sträckorna på Bauer Swimruns bana som ligger precis runt husknuten.

Swimrun 3-dagars

En långweekend fredag-söndag med både teknik- och distansträning. Vi kommer simma både i bassäng och i öppet vatten och i löpningen fokuserar vi på löpteknik och att få upp konditionen genom intervaller. Som avslutning kör vi delar av Bauer Swimruns bana.

Träningsläger Traillöpning

FREDRIKLJUNGGREN_220324-0146

Traillöpning 2-dagars

Det finns precis hur mycket stigar, skogsvägar och backar som helst i Bauers trolska skog runt Bunn – och de bara väntar på er. Helgen kommer bjuda på backintervaller, korta fartpass och långdistanspass. Traillöpning när den är som bäst!

FREDRIKLJUNGGREN_220324-0249

Traillöpning 3-dagars

I grunden samma upplägg som 2-dagars men här lägger vi till teoripass. Hur blir du en bättre löpare i skogen, vilken utrustning är bäst och vad har du på fötterna? Utöver det springer vi långpass blandat med fartlek och tränar löpteknik på platten, uppför och nedför.

Erfarna ledare

Träningslägren leds och planeras av Fredrik Ljunggren, grundare och tävlingsledare för Bauer Activities lopp. Fredrik är certifierad personlig tränare inom konditionsidrott och diplomerad löpteknikcoach och har ett team av erfarna ledare inom kost, hälsa och träning till sin hjälp. Vill ni själva stå för delar av programmet är det inga problem.

Bo riktigt bra!

För oss är det viktigt att allt är bra under ett läger, inte bara träningen. Därför bor och äter vi gott på Bauergården Gästgiveri & Konferens i Bunn, mitt i arenan.

Här finns en förstaklassig restaurang, cykelförråd, enklare utomhusgym, möjlighet att tvätta kläder och vi har tillgång till hotellets bastu nere vid sjön under hela helgen.

För den som vill träna på egen hand finns uppmärkta leder för både löpning och cykling.

Vill ni veta mer om träningsläger

Hör av er så berättar vi mer!