Klubben, kompisgänget eller företaget som vill träna ihop

Baserat på egen erfarenhet och våra kunders input har vi satt samman olika läger för att ni ska slippa planera!

Vi bygger våra läger så att alla ska kunna delta, från nybörjare till elitmotionär. Ingen ska känna att de inte kan vara med utan alla är välkomna.

Är ni ute efter ett skräddarsytt läger anpassat för just er? Då tar ni kontakt med oss så lyssnar vi och återkommer med ett upplägg.

Triathlon

2-dagars

Vill ni inte lägga några vardagar på ett läger är detta bästa alternativet. Detta är ett intensivt läger då vi vill hinna med alla grenar inom triathlon på två dagar utan att slita alltför mycket på kroppen.
Detta läger passar er som kanske satsar på sprint eller olympiska distans.

3-dagars

Fredag-Söndag med fokus på distans och växlingar. Detta läger passar alla som tränar triathlon eller kanske rent av är rena nybörjare.
Vi fokuserar på distans denna helg, men viss teknik kommer också att slipas.
Det går aldrig att träna för lite på simteknik eller växlingar.

4-dagars

Nu snackar vi läger! Under fyra dagar bor vi, äter och tränar ihop. En lång weekend med ett enda mål. Att få in så mycket träning som möjligt och dra nytta av all kunskap från alla deltagare. Alla kan bidra med något.
Vi tränar både intervall och distans denna helg och när du åker från Bauergården har du med dig massvis med erfarenhet.

Swimrun

2-dagars

Två dagar Swimrun behöver inte bara betyda att man simmar och springer om vartannat. Under dessa två dagar lägger vi en hel del tid i bassäng för att träna på teknik. Vi lägger också tid på löpning och då främst intervaller för att bli snabbare löpare.

På söndag eftermiddag knyter vi ihop allt och kör några sträckor på Bauer Swimrun-banan som ligger runt husknuten.

3-dagars

En Weekend med träning och Swimrunsafari.
Denna helg får ni vara med i bassäng och i öppet vatten, vi tränar teknik och distans. Efter denna helg har ni fått med er massvis med erfarenhet och tips inför säsongen som närmar sig.

Vi avslutar med en av sträckorna på Bauer Swimruns-banan.

Trail

FREDRIKLJUNGGREN_220324-0146

2-dagars

En helg i Bauerskogen med fokus på att uppleva trail när den är som bäst.
Det finns precis hur mycket stigar, skogsvägar och backa ni vill runt Bunn. under denna helg kommer ni få uppleva backintervaller, korta fartpass och långdistans med extra allt.

FREDRIKLJUNGGREN_220324-0249

3-dagars

Ett läger under tre dagar med fokus på trail innebär också teori, hur blir du en bättre löpare i skogen, vilken utrustning är bäst och vad har du på fötterna.
Utöver det springer vi långpass blandat med fartlek och tränar löpteknik på platten, uppför och nedför.

Skräddarsytt läger

Vill ni träna utifrån era villkor men inte planera upp hela lägret själva. Låt oss ta hand om allt det praktiska som bokning av simbanor, upplägg av cykelrutter och hitta de bästa platserna för löpintervallerna.
Vi kan omgivningen och har bra kontakter. Vi har stor erfarenhet av coachning så vi kan lägga upp alla pass så som ni vill ha dem.
En helg precis som ni vill ha den utan att göra något inför!

Bo riktigt bra!

När ni åker på läger är det viktigt att ha en bra bas att vara på. Bauergården i Bunn är det perfekta stället. Här finns närhet till naturen, bra cykelvägar, fantastisk löpning i skogen, tillgång till konferensutrymme och riktigt bra käk.

Sugen på läger!

Hör av er så berättar vi mer!