Våra läger

Vill du utvecklas, inspireras och njuta av det goda i livet? Under våra träningsläger får du hjälp att finslipa din teknik av duktiga coacher inom cykling, simning och löpning. Vi tränar, bor och äter gott tillsammans på Bauergården i trolska Bunn strax utanför Jönköping.

Läger på Bauergården

Triathlonläger

Triathlonlägret BIG Day Weekend är det perfekta tillfället att testa på triathlon eller slipa på tekniken. Erfarna ledare hjälper dig att utvecklas utifrån dina förutsättningar och vi tränar tillsammans på Bauer Triathlons vackra bansträckor. Alla är välkomna, från nybörjare till erfaren triathlet.

Löpare på Bauer Trail Experience

Trailläger

Trail Experience är löparlägret helt utan krav på prestation. Helglägret bjuder på föreläsningar, teknikträning, skönt häng och självklart ett långpass där du väljer distans. Vi springer tillsammans på delar av den sagolika Bauerleden, tar korta pauser för att njuta av naturen och stannar halvvägs för att äta lunch över öppen eld.

Swimrun i grupp

Swimrunläger

Bunn och Vättern med dess kuperade omgivningar inbjuder till fantastisk swimrun. På vårt swimrunsafari kommer du uppleva smultronställe som ingen annan hittar. Våra ledare har lång erfarenhet av swimrun och kan ge många goda tips till dig som är nybörjare och hjälpa dig som erfaren att utvecklas vidare.

Löpning på läger

Övriga läger

Är ni en klubb, ett kompisgäng eller ett företag som vill utvecklas tillsammans har vi flera färdigpaketerade läger inom triathlon, swimrun och traillöpning att välja mellan. Vi skräddarsyr dessutom gärna ett eget läger utifrån önskemål. I alla läger ingår teknikträning, inspirationspass, mat och boende.