Paddla kajak på Bunn

Sjön Bunn strax utanför Jönköping är som gjord för att paddla kajak i. Sjön är uppdelad i tre mindre sjöar och är fulla av uddar, vikar, holmar och öar och binds dessutom samman av sagolika kanaler med Ören och Kvarnasjöarna.

Variationen är oändlig och ni väljer själva om ni vill hyra kajak och utforska Bauers trolska natur på egen hand eller att vi följer med och visar våra vackraste smultronställen.

Morgontur i Kajak på Bunn

Morgonpaddling med frukost

Tänk dig en helt stilla sjö i soluppgången. Vår morgonpaddling startar kl 06.00 där vi paddlar ut för att möta soluppgången på Bunnsjöarna. Morgonpaddling kan bokas på lördagar och söndagar. Vi startar kl 06.00 och är tillbaka ca 08.00. Efter paddlingen bjuder Bauergården Gästgiveri & Konferens in till frukostbuffé. Pris 695 kr/person Kajak, flytväst, paddel, kapell samt frukost och guide ingår. Minst 4, max 8 personer.

Paddlare i vassen med stenar som bakgrund

Äventyrspaddling med kokkaffe

Bunnsjöarna med sina omgivningar och öar bjuder in till äventyr för alla.
Vi paddlar till ställen dit du kanske inte annars når med båt eller bil. Vi tar ett strandhugg och kokar vårt kaffe och fikar på något hembakat. Vi har två turer per dag, 09.00 eller 14.00. Pris 695 kr/person Kajak, flytväst, paddel, kapell samt frukost och guide ingår. Minst 4, max 8 personer.

Vy över Bunn med kajaker i vattnet

Meditationspaddling med fika

Finns det något mer avkopplande än att sitta precis vid vattenytan och bara vara. Vi paddlar i maklig takt till en stilla vik där vi under 20 minuter fokuserar helt på vår andning, Kombinationen av vatten, luft och frihetskänsla skapar ett lugn i hela kroppen. Efter paddelturen bjuds du på hembakt fika. Vi har två turer per dag, 09.00 eller 14.00. Pris 695 kr/person Kajak, flytväst, paddel, kapell samt frukost och guide ingår. Minst 4, max 8 personer.

Ensam paddlare på sjön tar ett paddeltag

Aktiv paddlning med lunch

Vår aktiva paddlning bjuder in till lite längre paddling där vi utmanar oss att ta i med rätt teknik. Glid tyst men snabbt fram genom kanalen mellan Bunn och Ören. Som avslutning bjuds ni på en god lunch på Bauergården Gästgiveri & Konferens. Vi har två turer per dag, 09.00 eller 14.00. Pris 695 kr/person Kajak, flytväst, paddel, kapell samt frukost och guide ingår. Minst 4, max 8 personer.

Gruppbokning

Är ni ett kompisgäng eller ett företag planerar vi dagen utifrån era önskemål. Vi kan laga mat ute, tälta på någon av Bunns alla öar eller konferera och äta gott hos våra samarbetspartners.

Vi tar emot grupper av alla storlekar. Hör av er så berättar vi mer!

Hyr kajak

Vi erbjuder nu i samarbete med Bauergården i Bunn uthyrning av våra kajaker. 

Våra kajaker

Våra kajaker kommer från Point65 och är både lättpaddlade och stabila. Kajakerna är singelkajaker och till varje kajak ingår flytväst och paddel. Kapell och transportkärra finns att låna vid beohv.

Vi har 8 kajaker för ordinarie uthyrning, men är ni ett större sällskap kan vi ordna fler.

Boka kajak