Bauer Triathlon
Cykelbana

Cyklingen går på en av de vackraste banorna i Sverige och tar dig med ut på slingriga vägar i det småländska landskapet runt Jönköping förbi sjöar, röda stugor och öppna ängar. 

En av höjdpunkterna är den långa bron som delar av norra och södra delen av sjön Bunn som du passerar både efter start och innan växling. 

Vår sprintbana  är förlagd till förstadelen av vår medeldistans och ni vänder tillbaka efter ca 8 km för att återvända till växlingsområdet 

 

Cykelbanan

Banan går på öppen landsväg förbi sjön Bunn och Ören och genom trolsk skog.

Banan är flack och därmed snabb och lättcyklad och passar alla.

Cykelsponsor

Argon 18 levererar cyklar till alla nivåer och discipliner. Vi är väldigt stolta att de finns med oss och kan erbjuda ett brett sortiment att visa upp.

Energisponsor

På arenan serveras sportdrycken U Sport från Umara Sports. Drycken innehåller kolhydratration 1:0,8, BCAA och elektrolyter är en perfekt kombination av snabba och långsamma kolhydrater. Inta gärna sportdrycken direkt från start för optimal effekt.

Bauer Triathlon 2024

Till Bauer Triathlon SPRINT 2023 den 15 juni har vi 100 startplatser. För oss är den familjära känslan och att du som deltagande får de allra bästa förutsättningar att genomföra loppet det absolut viktigaste och därför kommer vi aldrig släppa fler platser. 

Vi ska fortsätta vara det där loppet alla vill köra igen.