Bauer Triathlon
Cykelbana

Cyklingen går på en av de vackraste banorna i Sverige och tar dig med ut på slingriga vägar i det småländska landskapet runt Jönköping förbi sjöar, röda stugor och öppna ängar. 

En av höjdpunkterna är den långa bron som delar av norra och södra delen av sjön Bunn som du passerar både efter start och innan växling. 

Den allra bästa delen väntar halvvägs då du kör in på en smal väg längs sjön Noens västra kant likt en böljande bergochdalbana.

Cykelbanan

Banan går på öppen landsväg och har tre vändpunkter. Energidepåer med sportdryck och vatten finns efter cirka 25 och 60 km. Distansen 90 km och bjuder på 667 härliga höjdmeter.

Vill du se banan och ladda ner en GPX fil. Klicka på knappen nedan!

Cykelsponsor

Argon 18 levererar cyklar till alla nivåer och discipliner. Vi är väldigt stolta att de finns med oss och kan erbjuda ett brett sortiment att visa upp.

Energisponsor

På arenan och längs med banan serveras sportdrycken U Sport från Umara Sports. Drycken innehåller kolhydratration 1:0,8, BCAA och elektrolyter är en perfekt kombination av snabba och långsamma kolhydrater. Inta gärna sportdrycken direkt från start för optimal effekt.

Bauer Triathlon 2024

Till Bauer Triathlon 2024 den 15 juni har vi 150 startplatser. För oss är den familjära känslan och att du som deltagande får de allra bästa förutsättningar att genomföra loppet det absolut viktigaste och därför kommer vi aldrig släppa fler platser. 

Vi ska fortsätta vara det där loppet alla vill köra igen.