Vandring och häng på John Bauerleden

Aktivitet med barn

Idag var det studiedag för döttrarna så jag tog helt enkelt en dag ledigt för att hänga med dem. Det blir mycket skärmtid på lediga dagar om pappa jobbar så idag bestämde vi oss för att köra en utedag.

John Bauerleden ligger bara några grusvägar bortså vi packade ryggsöckar och min grymma sadelväska till min gravel.

Varm choklad, kaffebryggaren, korv med bröd och kniv packades ner och iväg på cyklarna

En sak jag börjar lära mig, haft jättesvårt för det innan, är att stanna upp och vänta. Är det söta kossor längs vägen, ja men då stannar vi.

Det är något jag försöker ta med mig i livet mer och mer, stanna upp och reflektera. Man kan lära sig mycket av barn!

John Bauer-leden

Längs John Bauerleden finns många vindskydd och vi satte fart mot ett av dessa. När vi kom fram hörde vi sång och där låg en ung kille från Holland. Han var ute på långvandring längs Pilgrimsleden. Målet var Vadstena men han verkade inte ha speciellt bråttom.

Vi hade en trevlig pratstund om allt från filosofi till hur man gör den bästa knuten ute på vandring

Tjejerna täljde sina grillpinnar och vi lyckades tända elden med endast tändstål. Det var en seger för både mig och tjejerna.

Ett perfekt sätt att ta sig fram i skogen tillsammans med barn. Ta med cyklarna och cykla där det går och led cyklarna där det behövs.

En gammal klyscha men ”resan till målet är det viktiga, inte att komma fram”

 

Bauer Trail – En succé

Bauer Trail 5 november Så var det dags för premiären för Bauer Trail, ett lopp runt omkring i Bauerskogarna. 40 förväntansfulla löpare hade anmält sig till

Bauer Trail – Ett lopp för alla!

Bauer Trail är loppet där alla kan vara med Vi kallar inte våra lopp för tävlingar! Vi tror att det kan vara ett väldigt laddat

Konditionstester

Inom, i synnerhet triathlon, pratar om tester. Laktattester, Vo2Max osv. Vad är det och varför ska du göra dessa. Det ska vi försöka reda ut