Bauer Trail – Ett lopp för alla!

Bauer Trail är loppet där alla kan vara med

Vi kallar inte våra lopp för tävlingar! Vi tror att det kan vara ett väldigt laddat ord för många. Istället säger vi lopp!

Ett lopp för alla där vi tar bort all prestige därför att alla vill inte tävla. Man är rädd för att inte prestera och komma sist.

Självklart uppmuntrar vi även elit och duktiga motionärer att delta, vi har på Bauer Triathlon haft stora delar av den svenska toppen med. Det är superkul, men det är till den stora massan vi vänder oss.

Våga anmäla dig!

Inte bara till våra lopp utan till alla lopp du VILL köra.

Den enda du egentligen tävlar med är dig själv och rädslan att misslyckas. Men vad är ett misslyckande om du ställer upp. Att komma sist? Att inte orka ta dig i mål? DU gjorde det i alla fall, du ställde dig på startlinjen och deltog. Det är den största vinsten.

Och du… kommer du sist hos oss är du en av vinnarna. Vår sista deltagare får alltid en fri startplats till nästa års lopp.

Varför? Jo, för vi tycker att du ska försöka en gång till!

Bauer Trail – En succé

Bauer Trail 5 november Så var det dags för premiären för Bauer Trail, ett lopp runt omkring i Bauerskogarna. 40 förväntansfulla löpare hade anmält sig till

Konditionstester

Inom, i synnerhet triathlon, pratar om tester. Laktattester, Vo2Max osv. Vad är det och varför ska du göra dessa. Det ska vi försöka reda ut

Långpass som blev mer ett gångpass

Ett effektivt långpass för traillöpning Hur får man till sina långpass så det blir både roligt och effektivt? Till att börja med kan vi ju